Nieuws

World Ducati Week 2024

Het WDW komt er aan en het is tijd om de eerste details met betrekking tot World Ducati Week 2024 te delen!

Van 26 tot 28 juli wachten op Misano World Circuit “Marco Simoncelli” drie dagen gewijd aan alle Ducati-liefhebbers.

Op 14 maart wordt het ticketplatform WDW2024 beschikbaar gesteld voor publiek, D.O.C. leden hebben al vanaf maandag 11 maart toegang!

Alle actieve Ducati Official Club leden die zich hebben aangemeld bij MyDucati ontvangen vanaf die datum via e-mail een persoonlijke en unieke code waarmee de aankoop van de WDW2024 pas tegen een speciaal D.O.C.-tarief mogelijk is:

• Verlaagde Pass D.O.C. Biker 3 dagen voor € 70 ipv € 110

• Korting Pass D.O.C. Bezoekers 3 dagen voor € 65 ipv € 80

• Verlaagde Pass D.O.C. Biker 1 dag aan €45 ipv €65

• Kortingspas D.O.C. Bezoeker 1 dag voor €40 i.p.v. €55

Enkel 3-daagse Biker Pass houders (al dan niet verminderd) krijgen de mogelijkheid om baansessies, proefritten en rijervaringen te boeken.

Om je aan te melden als D.O.C. lid ga je naar www.ducati.com en klik je rechtsbovenin op My Ducati (via je telefoon dien je even op de streepjes links bovenin te klikken) Registreer je als lid en kies bij club voor Ducati Club Nederland. Wij krijgen deze aanmelding binnen en keuren hem met een paar dagen voor je goed. Dan kom je ook in aanmerking voor de kaarten met korting!

Kom je er niet uit!? Stuur een mail naar doc@ducaticlub.nl

DUS WAAR WACHT JE OP?

Vind de dichtstbijzijnde D.O.C Club door op de link te klikken https://www.ducati.com/it/it/trova-club-ducati en registreer je.

Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?