FAQ

Controleer in de portal of je adresgegevens nog juist zijn. Pas die gegevens zonodig aan.
Zijn de adresgegevens wel juist, stuur dan een mail naar ledenadministratie@ducaticlub.nl.

NL59 RABO 0142434957. Vermeld het factuurnummer, je naam en lidnummer

DOC is een initiatief van het merk Ducati om zijn rijders meer bij het merk te betrekken. Een Ducati club als DCN kan lid worden van DOC om daarmee haar eigen leden de faciliteiten te geven die DOC aan deze leden kan toekennen. Je kunt dus niet lid worden van DOC zonder dat je lid bent van een Ducati club.

Elk jaar moet het lidmaatschap van de leden van die Ducati club opnieuw door hun club worden bevestigd, dit in verband met een eventuele beëindiging van het lidmaatschap van DCN door de leden. Op basis van die aanmelding/bevestiging door DCN krijg je een welcome kit met daarin je DOC-pas voor dat jaar en mogelijk een T-shirt. Vandaar dat DCN op voorhand bij de aanmelding als lid vraagt naar een T-shirt-maat.

Ducati Club Nederland heeft geen enkele invloed op de inhoud dan wel het tijdstip van aanlevering van deze welcome kits.

Wat is de bemoeienis van DCN in relatie tot DOC

Ducati Club Nederland meldt haar leden, die geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van DOC, aan bij DOC in Bologna.

Wanneer Bologna welcome kits naar haar leden stuurt, regelt DCN de verdere verzending van deze welcome kits, al dan niet in samenwerking met de importeur.
Wanneer een lidmaatschap van DCN wordt opgezegd, dan zorgt DCN ervoor dat dit lid ook wordt afgemeld bij DOC in Bologna.
Verder gaat de bemoeienis van DCN niet.

Wat kan ik met dit DOC-lidmaatschap

Ieder jaar zijn er speciale acties vanuit DOC geïnitieerd waarmee je bijvoorbeeld korting kunt krijgen op toegangsprijzen van evenementen en beurzen (WDW / EICA etc.)

Je krijgt als DOC lid ook gratis toegang tot het museum en de fabrieksrondleiding in Bologna. Via DOC kun je meer informatie krijgen over producten en nieuwe releases.

DOC-registratie en beheren eigen profiel

Je gaat hiervoor naar www.ducati.com. In het startscherm staan bovenaan twee opties. Een om je te registreren en een om in te loggen als je al geregistreerd bent.

Als je je gaat registreren en je hebt vorig jaar je welcome kit opgehaald, dan kun je je Ducati code van de DOC-pas die in de welcome kit zat, gebruiken voor registratie. Of je begint een volledig nieuwe registratie.

Ben je al geregistreerd op Ducati.com dan kom je in het volgende scherm en hier kun je je profiel bekijken en beheren. Zorg dus dat je gegevens up-to-date zijn.

Ik heb toch nog een vraag over DOC

Stuur een mailtje met je vraag en je gegevens naar doc@ducaticlub.nl

Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?