Regio Midden-Zuid | Berkel-Enschot

Ten oosten van Tilburg en ten westen van Oisterwijk (bij de meeste Ducatisti welbekend) ligt het dorp Berkel-Enschot. Het dorpje is voornamelijk bekend om de Abdij Koningshoeven waar vanaf 1884 La Trappe trappistenbier wordt gebrouwen.
Boerderij Denissen, waarin het Regiocafé gevestigd is, wordt gerund door leuke enthousiaste mensen en straalt de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid uit. Rondom het eetcafé is voldoende ruimte om onze Italiaanse motoren te parkeren en om evenementen te organiseren. Speciaal op de 2e zondag van de maand, van april t/m oktober, gaat het de boerderij eerder open om ons Ducati-rijders gastvrij te ontvangen.

Ons regiocafé heeft ook een “Specialdag” met ieder jaar een wisselend onderwerp op of nabij de 2e zondag in juni. Voor de meest actuele informatie let je op de aankondigingen in Strada, op deze website of onze Facebookpagina.

Het team van regiocafé Midden-Zuid bestaat uit enthousiaste vrijwilligers:
Toon van Drunen, Ton Robben, Sven van Gils, Jan en Marina Schut, Jeroen van der Meijden en Sander Heemskerk. Zij zijn de contactpersonen voor dit regiocafé en vinden het leuk om mensen met dezelfde passie te mogen ontvangen en te ontmoeten in Berkel-Enschot.

Tot ziens in het Regiocafé,

Toon van Drunen, Ton Robben, Sven van Gils, Jan en Marina Schut, Jeroen van der Meijden en Sander Heemskerk.

2e zondag van de maand van 12:00 tot 14:00
Boerderij Denissen, Gen. Eisenhowerweg 1, 5056 CR Berkel-Enschot
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?