Nieuws

Replicadag Weert wordt Replicadagtoerrit

Replicadag Weert wordt Replicadagtoerrit

De eerste zondag van augustus, een enkele uitzondering daargelaten is dit traditioneel jaarlijks DE dag waarop het feest is in Limburg. Dit is de dag waarop de afgelopen jaren de Specialdag, Replicadag, Superbikedag e.a. zijn georganiseerd in Weert, bij Partycentrum De Sluis. Ook dit jaar is gepland om op zondag 1 augustus er weer een feest van te maken met de Replicadag. Maar helaas helaas, omdat dat coronavirus er nog steeds geen genoeg van heeft zullen we de Replicadag een jaartje moeten uitstellen.

Maar, we hebben een alternatief waarmee we hopelijk de pijn een beetje kunnen verzachten. We willen er een Replicadagtoerrit van maken. Iedereen is welkom om de rit te rijden. We hebben een route gemaakt die je kunt downloaden via deze link: www.myrouteapp.com/nl/info/route/2987039

De route is 165km lang en voert door midden Limburg. Iedereen is vrij om de route op eigen houtje te rijden of met vrienden of hoe je maar wilt. Vanaf 10 uur ben je welkom in Weert. Als er voldoende animo is dan kunnen we gezamenlijk de route gaan rijden vanuit Weert. Ik ‘mag’ van mijn mede regiovertegenwoordigers mee omdat Leo en Theo het regiocafé bezetten namens DCN. Wil je gezamenlijk rijden, zorg dan dat je om 10 uur in Weert bent zodat we, na een kop koffie en stuk vlaai, om 11 uur kunnen vertrekken.

Voor DCN-leden staat er een kopje koffie én stukje Limburgse vlaai klaar namens DCN.

Tot 1 augustus!

Delen:
Deze toertocht is helaas vol, schrijf je hieronder in op de wachtlijst. Mocht er toch een plekje vrij komen word je gemaild.
Cart
  • No products in the cart.