Ducati Clubleden

Michel den Haan

Ik ben Michel, 49 jaar oud. Ik ben sinds 2020 de trotse eigenaar van een Streetfighter V4S, super gaaf ding! Daarvoor heb ik een Monster 1200R gereden. En daarvoor een BMW K1200R en daarvoor wat japanse racers. Ik ben begonnen op een Honda CB500 caferacer uit 1978 (die staat nog bij mijn vader in de schuur :-). Ik had destijds mijn motorrijbewijs eerder dan mijn autorijbewijs en altijd heb ik een grote passie gehad voor motorrijden.
Ik heb ongeveer 18 jaar in Amsterdam gewoond, maar onlangs zijn mijn vrouw Daniëlle en ik verhuisd naar Hoenzadriel, naar ons zelfbebouwde huis. Dat hebben Daniëlle en ik zelf gebouwd, samen met een vriend van ons. Ik zit in de bouwwereld, ik ben mede eigenaar van een bouwkundig adviesbureau (Bouwplanmakers uit Ammerzoden).
Mijn vrouw heeft ook een Ducatie, de scrambler full throttle uit 2017. Dat is ook een heerlijke machine, waar ik ook heel graag op rijd!

Lidnummer:

Motoren

Merk: ducati
Model: streetfighter V4S
Bouwjaar: 2020

Beschrijving:
Toen de SF in 2020 op de markt kwam wist ik het gelijk, dit is echt een gave bike! Ik heb 'm gekocht bij Ducati Amsterdam met allerlei opties. Zelf heb ik de piepkleine knipperlichtjes (Kellermann Atto) besteld. Ik vind dit soort details fantastisch. Met deze muscle bike kun je uiteraard flink doorrijden, maar ik vind het ook heerlijk om rustig te toeren. Het is ook een hele comfortabele motor met een super zacht gel zadel, zodat ook lange ritten comfortabel blijven! Ik ben er heel blij mee! :-)

Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?