Nieuws

Korte toerweekendjes Nieuw concept 2022

Als nieuw lid van de toercommissie wil ik me hierbij even voorstellen. Mijn naam is Niels Melis en van jongst af aan ben ik liefhebber van alles op wielen en de motoren stonden boven aan de lijst. Inmiddels 39 lentes jong en Brabander in hart en nieren uit regio Eindhoven. Met het ultieme geluid van een Ducati was dat dan ook altijd de grootste wens om zelf te rijden. Vanaf 2011 ben ik al lid van de Ducaticlub, echter nooit actief meegedaan op een paar regiocafé bijeenkomsten in Weert na. Wel heb ik de nodige kilometers gemaakt in het buitenland. De motor die ik hiervoor gebruik is een Multistrada en de rijstijl is redelijk sportief maar ‘rijbewijs-proof’. Luxemburg voelt dan ook een klein beetje als ‘mijn’ of ‘onze’ achtertuin!

Beste Ducatisti, vanuit onze toercommissie willen we een nieuw concept uitproberen voor 2022. Als nieuw commissielid zal ik dit initiatief zelf voor het komende jaar uittesten. Vanwege Corona en alle onzekere boekingen die daaruit voortkwamen, hebben we het idee om flexibeler weekendjes weg te plannen naar bijvoorbeeld Vianden (Luxemburg).

We willen voorstellen om op onze facebookpagina aan te geven wanneer er met goed weer naar Luxemburg wordt gereden. Regelmatig willen we op donderdag/vrijdag vertrekken om op zondagmiddag weer terug te rijden. Ook een route voor een dag richting de Eifel zal op deze pagina gemeld worden. Bij het bericht op Facebook zal een link staan naar onze website, waar het mogelijk is om je aan te melden. Waarna je een uitnodiging voor een WhatsApp-groep zal ontvangen. Wil je je hiervoor nu al aanmelden, stuur dan graag een e-mailberichtje naar niels@melisonline.nl

Groeten, Niels

Toercommissie

Delen:
Deze toertocht is helaas vol, schrijf je hieronder in op de wachtlijst. Mocht er toch een plekje vrij komen word je gemaild.