Nieuws

Klassieker & Youngtimer rit naar Vianden 3 t/m 5 juli

Op zaterdag 3 t/m maandag 5 juli gaan we er voor en organiseren we wederom een geweldige rit naar Vianden in Luxemburg. Via mooie stuurweggetjes en vergezichten zullen we op zaterdagmiddag in Vianden aankomen. Jaap en Marlijna Schulz zullen de groep voorrijden vanuit de A2 parkeerplaats in Weert. Hotel Belle-Vue zal ons hartelijk ontvangen. De routes die gereden worden krijgen we van Jaap en Marlijna zowel digitaal als op papier zodat we op de ouderwetse manier met Duct-tape deze op de tank kunnen plakken. Lunch en andere tussenstops worden netjes aangegeven en van te voren bekend gemaakt zodat we elkaar daar kunnen treffen.

Omdat dit jaar er beperkte reis mogelijkheden zijn kijken we niet heel erg streng naar het type en bouwjaar van de motor, iedereen is van harte welkom.

Op zaterdag 3 juli verzamelen we om 10.00 uur op de parkeerplaats van het La Place restaurant Roevenpeel aan de A2.

Je kunt je bagage in de volgauto doen zodat je zonder rugzak of andere bagage rijden kan best aangenaam zijn!

Na de kennismaking (en misschien nog een kop koffie) vertrekken we om 10.30 uur.  De gps route tref je als bijlage bij dit mailtje. Wil je de geschreven versie, geef dat dan even door. Je krijgt deze ook per e-mail toegestuurd. Zorg dan zelf voor iets om deze leesbaar te bevestigen op je motor.

De details van deze rit kan je in de komende maar ook de voorgaande Strada lezen.

Ben je geïntresseerd geworden en wil je graag mee, neem dan contact op.

André van Prooijen;  techniek.klassiek@ducaticlub.nl

Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?