Nieuws

Ital-dag 2023

MAG op de Ital-dag
Vakbond voor motorrijders


Tussen al het Italiaanse lekkers staat ook de MAG op Ital-dag. De Motorrijdersactiegroep, voluit. De enige organisatie die fulltime voor jouw belangen opkomt.

De MAG zet zich al 35 jaar in voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. Het is dankzij de MAG dat je overal in het land vangrails met motorvriendelijke onderplanken ziet. Het is dankzij de MAG dat je niet verplicht in een geel hesje rondrijdt, en dat je hier nog met motorfietsen met meer dan 100 pk mag rondrijden. Daar blijft het natuurlijk niet bij. De MAG is de enige organisatie die rechtszaken aanspant om wegafsluitingen voor motorrijders tegen te gaan. En ken je de MAG-meldpunten Gevaarlijke wegsituaties en Rood licht? Geef je melding door op www.motorrijdersactiegoep.nl en wij maken er werk van.

Gezien en gehoord
De MAG zorgt ervoor dat motorrijders gezien en gehoord worden. In Den Haag, in gesprekken met de minister, met Tweede Kamerleden en met beleidsmedewerkers, maar niet alleen daar. We onderhouden contacten met wegenbouwers, we voeren de discussie met partijen die wegen in knikkerbakken veranderen, we gaan na hoe glad metalen voegstroken écht zijn en we zijn in gesprek met partijen die ook hier groeven in het wegdek willen aanbrengen. En schrijven kranten negatief over motorrijders, dan komt de MAG met een positief verhaal.

Doe mee
Wat we voor onze leden doen, daar heb jij ook profijt van. Gevaarlijke wegsituaties kunnen we nou eenmaal niet alleen voor onze leden oplossen, en we vragen in Den Haag niet om alleen met onze leden rekening te houden. Dus laat de strijd niet alleen aan ons en onze leden over, maar doe zelf mee. Met z’n allen staan we sterker.

Quanta costa
Wat kost dat dan? Als je tijdens de Ital-dag lid wordt, krijg je de rest van dit jaar van ons cadeau. Kies je voor een lidmaatschap met ons informatieve MAGazine op papier, dan betaal je € 36,- tot 2025. Met het blad als download betaal je maar € 18,-, net de prijs van een kleine tankje benzine. Meer weten en meteen een gratis proef-MAGazine meepikken? We zien je graag in onze stand op Ital-dag!

www.motorrijdersactiegroep.nl
info@motorrijdersactiegroep.nl
BEELD: Cover MAGazine 182


Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?