Nieuws

Ducati Zaltbommel Offroad Experience 2024

Schreeuwt de avonturier in jezelf al tijden om actie, beleef dan het ultieme offroad avontuur in het adembenemende Andalusië met je eigen Ducati Multistrada, DesertX of Hypermotard!

Op deze compleet verzorgde 8-daagse motorreis in het hart van Zuid-Spanje ontdek je de meest ongerepte bergpassen, de mooiste valleien en de onmiskenbare witgeschilderde dorpjes. Of je nu beginnend offroad rijder bent, of juist al vergevorderd, voor iedereen zullen de uitdagende routes en spectaculaire verzichten deze reis tot een onvergetelijke ervaring maken. En het mooie is, alles wordt voor je geregeld, van het vervoer van je motor, de routes met begeleiding, het hotel tot het diner. Ervaar de vrijheid en sensatie tijdens de Ducati Zaltbommel Offroad Experience 2024. Durf jij het aan?

Informatieavond – 24 november 2023
In onze winkel in Zaltbommel leggen we tijdens deze informatieavond graag uit hoe je het pad naar offroad rijden in Spanje kan afleggen. We geven informatie over de motoren, de uitrusting van zowel mens als machine, rijtechnieken en bespreken uitgebreid alle overige elementen van deze 8-daagse offroad belevenis.

Onze experts hebben een mooi en uitdagend pakket samengesteld waarbij je in een leuke sfeer en op verantwoorde wijze kennis kan maken met het offroad rijden, bestaande uit:

1. Offroad Praktijkdag – 4 maart 2024
Theorie is leuk. Praktijk is beter. Op deze praktijkdag leer je de basisbeginselen van het verantwoord offroad rijden, of je frist juist je bestaande ervaring weer flink op. We gaan onder deskundige begeleiding een etappe van de TET-route (Trans Euro Trail) in Nederland afleggen.

2. Offroad Adventure reis door Andalusië – 7 t/m 14 April 2024
Het absolute hoogtepunt van de Allroad Experience. Deze 8-daagse all inclusive reis neemt je, in het spoor van onze doorgewinterde gidsen, mee naar de schitterende landschappen van het gastvrije Andalusië, met onder andere de machtige Sierra Nevada en het bruisende Granada. Mooier offroad rijden is in Europa nauwelijks denkbaar. Op jouw tempo. Met of zonder offroad rijervaring.

De 8-daagse Offroad Experience bestaat uit:
– Transport van je motorfiets van Zaltbommel naar Zuid-Spanje (en retour)
– 7 hotelovernachtingen met bus transfer
– 7x ontbijt en diner
– Deskundige begeleiding door Horizon Motorreizen en Ducati Zaltbommel
– Routegids
– Dagroutes op gps

De prijs voor de hele Experience bedraagt €2.399,-

Dit arrangement wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met Horizon Motorreizen. De inschrijving verloopt via Ducati Zaltbommel. Bekijk de Ducati Zaltbommel Offroad Experience 2024 op de website van Horizon Motorreizen onder de knop ‘meer info’, voor de exacte inhoud, dagindeling en voorwaarden.

Meld je nu aan via onderstaande link en wie weet rijd je over een paar maanden in het avontuurlijke Zuid-Spanje!

>> aanmelden <<

https://www.ducatizaltbommel.nl/nieuws-en-evenementen/nieuws/ducati-zaltbommel-offroad-experience-2024/

Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?