Nieuws

Ducati Pasodag 2021 – zaterdag 18 september

Als opvolging van het succes van de Pasodag van afgelopen jaar,wil ik weer elke Ducati Paso rijder of rijdster uitnodigen voor de tweede editie. Dit zal weer plaatsvinden bij Ducati Zaltbommel en dan wel op zaterdag 18 september vanaf 10.00 uur.

Ook nu wil ik, als het weer het toelaat, weer een toerrit rijden van ongeveer 125 km. Halverwege zullen we dan een bezoekje doen aan een nieuw opgestarte motorzaak Potenza Motorsport in Oisterwijk. Daar zullen we dan worden ontvangen door Ronald Swinkels met een drankje en een versnapering. Vandaar weer binnendoor terug naar Zaltbommel waar we de dag dan afsluiten met een babbel onder het genot van een hapje en een alcoholvrij drankje. Dit jaar zal er zal ook een fotograaf aanwezig zijn om je met je motor te laten vereeuwigen. Verder wil ik ook nog proberen om er een motorblad bij te halen, voor een verslag van deze dag en wat interviews met de Paso liefhebbers. En ook om de historie van dit iconisch model nog wat meer onder de aandacht te brengen.

Als aanvulling op het model Paso wil ik ook de bezitters van de modellen 750 sport en 900 sport uitnodigen. Bij deze modellen bedoel ik de sportversies die met de Weber carburateurs zijn uitgebracht. Die van bouwjaar1987 tot 1990. Verder is natuurlijk iedere motorrijder welkom maakt niet uit welk model Ducati, of merk. Afgelopen jaar hadden we een opkomst van ongeveer 35 Paso’s/907 modellen. Dit jaar gaan we minimaal voor het dubbele! Ik hoop ook op een opkomst van Pasoisten van over de grenzen.

Zegt het voort, zegt het voort.

Met vriendelijke groet,
Hans Pankow

Voor info of vragen, mail: h.pankow@home.nl

Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?