Nieuws

Ducati MotoGP Tickets Assen 2022

Na het succes in 2019 zal Ducati dit jaar wederom aanwezig zijn op het grootste motorsport evenement van het jaar, de TT van Assen. Ontdek de vele voordelen van een Ducati MotoGP kaart.

In het laatste weekend van juni zullen de coureurs van het Ducati Corse team, Pecco Bagnaia en Jack Miller de strijd aangaan op de Desmosedici GP.

De trainingen en kwalificaties vinden plaats op vrijdag en zaterdag. Tijdens de wedstrijddag op zondag kunt u eerst genieten van de Moto2 en Moto3. Met daarna, de MotoGP het absolute hoogtepunt van de dag.

Een vaste plaats op de TT World Tribune voor drie dagen, uw Ducati kunnen parkeren op de exclusieve Ducati parking en gebruik kunnen maken van de garderobe voor al uw motorkleding zijn een aantal van de vele voordelen die u heeft met de Ducati MotoGP kaart. Vanaf vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni 2022 is de kaart geldig en biedt u de volgende voordelen:

  • Vaste plaats op de TT World Tribune
  • Uitzicht op grote videowalls waardoor u niets van de races hoeft te missen
  • Exclusieve Ducati parking op de parking achter de TT World Tribune onder de zonnepanelen.
    Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor Ducati motoren*
  • Toegang tot het Ducati terras, met de gehele dag gratis koffie*
  • Een auto parkeerkaart voor de Vip parking P6, indien u niet op uw Ducati komt
  • Een bewaakte garderobe voor al uw motorkleding*
  • Ducati keycord voor uw weekendpas en een Ducati fankit

*Beschikbaar op de zaterdag en zondag

De Ducati MotoGP kaart waarmee u 3 dagen lang kunt genieten van alle actie is €170. Voor Desmo Owner Club leden is deze kaart €160.
De entree ticket ontvang u na bestelling direct per mail, de parkeerkaart wordt 2 weken voor het evenement naar u verzonden.

Tickets zijn te bestellen op: https://ticketpoint.nl/evenement/ducati-moto-gp/#tickets

Ervaar het TT weekend vol spanning, gezelligheid en passie in Ducati sfeer. De TT World Tribune zal rood kleuren als we gezamenlijk het Ducati Team aanmoedigen.

Wij hopen u te ontmoeten in Assen voor een geweldig raceweekend!

Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?