Nieuws

Ducati Club Race gaat van start – vrijdag 28 mei

We gaan racen!
De Ducati Club Race gaat door maar dan zonder publiek. Het weekend van 28, 29 en 30 mei is het TT-circuit dus van ons! Binnen de beperkingen die gelden, gaan we er weer een feestje van maken. En we doen ons best om iedereen, ook de thuisblijvers dus, te laten meegenieten met de races, de sfeer en de bijzondere motoren. Wat we, naast de wedstrijden, precies gaan organiseren, laten we je nog weten in komende berichten.

De raceklassen
Alle geplande wedstrijden gaan door. Dat betekent dat er gereden wordt in de volgende raceklassen:
–    Desmo Quattro
–    Due Valvole
–    Ducati Open A, B en C
–    Desmo Valvole (alle Ducati’s behalve de Panigale)
–    Ducati Challenge
–    Thunderbikes
–    Euro Singles
–    Euro Classics
–    NK Classics IHRO
–    50cc Eurocup en Freetech
–    Side Cars
–    Pro Thunder All Stars
–    BDB – (Battaglia dei Bicilindrici, Italiaanse BoTT-klasse) – nog niet volledig bevestigd

Indrukwekkende lijst met races weer he :-). Er wordt vooralsnog géén Demo gepland omdat deze groep meer begeleiding vraagt en gericht is op de bezoeker die ook enkele rondes op het circuit wil rijden.

Coronamaatregelen
De Coronamaatregelen laten publiek niet toe. Er wordt daarom geen paddockprogramma met handelaren, VIP programma’s en dergelijke georganiseerd. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat banden- en veringservice aanwezig is. Daarnaast zoeken we naar een gezellig en Corona-proof alternatief voor de paddockparty. Wordt dus vervolgd…

Over het aantal helpers dat per rijder is toegestaan, hebben we nog geen duidelijkheid. Hierover informeren we je snel. Dat geldt ook voor de toegestane bezetting in de pitboxen. Wat we wel weten, is dat we zo veel mogelijk ruimte van de paddock gaan gebruiken zodat we voor iedereen de gewenste afstand kunnen waarborgen.

We hebben er heel veel zin in en zien je graag het laatste weekend van mei weer op Assen!!

NB wil je de poster van dit jaar digitaal klik hier (grote pdf) of hier (jpg)

Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?