Nieuws

DCN goes Isle of Man TT 2019

Het is zover, we gaan volgend jaar (2019) naar Isle of Man TT.
Ride-on MotorTours heeft 30 plekken voor ons gereserveerd en een formulier gemaakt waarmee iedereen zich kan inschrijven.

Je kunt het je aanmelden door een mail te sturen naar Noor van Beek, advertenties@ducaticlub.nl, waarna je een inschrijfformulier ontvangt. Let op: indien je voor meerdere mensen aanmeldt, moet je van iedereen een mailadres vermeldden, iedereen moet zich nl. zelfstandig inschrijven. Het  ingevulde en ondertekende formulier kun je vervolgens scannen en mailen naar:   info@Ride-onMotorTours.com.

Start van de reis: Donderdag 30 Mei 2019 vertrek: Rotterdam Europoort (bij de ferry) om 17.00 uur.
Einde van de reis: Zondag 9 Juni aankomst met de ferry in Rotterdam Europoort om 09.00 uur.

Kosten:
De kampeerreis (met eigen tent) € 935,- per motorrijder en € 635,- voor een duopassagier
Met accommodatie tussen € 1.300,- en € 1.500,- per motorrijder en tussen € 1.000 en € 1.200,- voor een duopassagier. Er gelden toeslagen voor zijspannen, trikes en aanhangers (op aanvraag).

Je kunt met 4 personen in een gedeelde hut (standaard), maar ook met 2 of 3 personen samen of alleen in een hut op de boot naar Engeland. De toeslagen die hiervoor gelden staan op het inschrijfformulier.
Je kunt i.p.v. een eigen tent meenemen ook een tent huren. Informatie hierover staat hier:
http://www.ride-onmotortours.com/common/pages/iom/Ride-on_Rent-a-tent.htm

Op Isle of Man reserveert Ride-on MotorTours een deel van de camping te Peel voor ons. Zij kunnen ook accommodaties boeken. Dit zijn kamers bij particulieren thuis die een vergunning hebben om te verhuren. Denk aan een soort logement / B&B  / “Zimmer Frei”.

In September 2018 begint Ride-on MotorTours met het boeken van kampeerders en zoekt passende accommodatie. Diegene die daarvoor ingeschreven hebben, krijgen t.z.t. een voorstel met info over de accommodatie en welk prijskaartje daar aanhangt. Pas nadat je met het voorstel ingestemd hebt, zal de boeking verder rondgemaakt worden.

Belangrijk: er is een deadline om in te schrijven: Ride-on MotorTours houdt de plekken voor ons vast t/m 1 Juli 2018, daarna kunnen ze alleen nog boekingen aannemen als er plek vrij is.

Vragen? Mail naar Dafne de Jong van Ride-on MotorTours: info@Ride-onMotorTours.com.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=rpBfYOIQeW4′ format=’custom’ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2sugjq’]

Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Cart
  • No products in the cart.