Nieuws

Classic & Youngtimer Luxemburg Toer

Op 7, 8 & 9 juli organiseren Jaap & Marlijna in samenwerking met de DCN een prachtige toertocht voor Youngtimer & Klassieke Ducati’s naar en rond Vianden in Luxemburg. In hotel Bellevue verwelkomt gastheer Rinaldo ons waar we ons bivak opslaan.

Op zaterdag 7 juli vertrekken wij vanaf La Place in Nederweert richting Vianden. De route blijft nog een verrassing maar zal zeker via leuke binnendoor stuurweggetjes gaan. Helaas zit in het eerste stukje van de tocht een klein stukje snelweg (ongeveer 7km) waar we niet aan kunnen ontkomen. In de namiddag komen we in Vianden aan waar we zo rond 19.00 aan tafel kunnen voor een gemeenschappelijk diner.

Zondag 8 juli rijden we een mooie uitgezette toertocht. Deze toertocht zal zowel op papier als op GPS verstrekt worden. De keuze is aan een ieder om dit in groepsverband of individueel te doen.

Maandag 9 juli voert de toertocht wederom via leuke weggetjes ons naar de verzamelplaats via de Belgische Ardennen.

Tijdens de toertocht rijdt er een busje met aanhanger mee. Dus heb je geen zin om je bagage op de motor mee te nemen dan kan je die laten vervoeren in het busje. Mocht je motor uitvallen, maar dat zal natuurlijk met deze mooie oude Ducati’s zelden gebeuren, dan kan deze op de aanhanger mee genomen worden zodat deze veilig in het hotel of op de verzamelplaats weer terug komt.

De accommodatie is Hotel Bellevue in Vianden. De totale kosten voor half-pension (3 gangen diner en ontbijtbufet ) op basis van een kamer die met anderen gedeeld wordt bedraagt € 160 p.p. en voor een 1-persoons kamer  wordt € 190 p.p. gerekend. Eén persoonskamers zijn echter schaars.

De start en finish van dit evenement is op het parkeerterrein van La Place “Meiberg” Nederweert Zuid Roevenpeel Rijksweg A2 in Weert. Houd er rekening mee dat bij de La Place geen tank mogelijkheid is dus zorg dat je start met een volle tank. Tanken is mogelijk bij “Het Haasje” als je vanaf het noorden komt en kom je vanaf het zuiden dan kan je aan de andere kant van de vertreklocatie tanken.

Kom je met een aanhanger dan kan deze verderop geparkeerd worden.

Het maximale aantal deelnemers hebben we op 25 gehouden. Mochten er meer belangstellenden zijn dan zullen we dit moeten overleggen met het hotel in verband met beschikbaarheid van de kamers.

Geïntresseerd om mee te gaan …… boek dan snel via de webshop die op de DCN website is te vinden of ga direct naar https://leden.ducaticlub.nl/toer/2018-classic-youngtimer-luxemburg-toer

Voor meerdere informatie kan je contact opnemen met Jaap & Marlijna Schulz, telf. Nr. 0297-778655 of 06-12119666. Uiteraard kan ook een e-mail worden verstuurd naar 2064schulz@gmail.com

Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Cart
  • No products in the cart.