Agenda

Supersportdag

Na twee jaar hadden we afgelopen februari eindelijk weer eens een vergadering waarbij we de meeste regiovertegenwoordigers spraken en het programma konden vormen met betrekking tot de specialdagen. Na twee jaar het Scrambler-/ Multiweekend te hebben uitgesteld, zou het voor dit jaar vanzelfsprekend zijn door te gaan met de realisatie van een weekend in september. Maar, we gaan het lekker anders doen. We hebben een beetje heimwee naar de Supersportdag van weleer. Zo leuk, al die soorten Supersport, oud en nieuw, de een nog mooier dan de andere. Er zijn zoveel Supersport-rijders en de laatste jaren ook veel prachtige nieuwe. Jong en oud kan er geweldig mee rijden. In ons regiocafé zijn verschillende rijders die net hun nieuwe machine in huis hebben. Als je dan hoort hoe geweldig de wegligging is met alle ‘liflafjes’ zoals ABS, het Testastretta-blok, ECU met instelbare programma’s, traction-control enz. enz.

We gaan dus voor de Supersportdag op 11 september 2022! Hoe we de dag gaan invullen en waar we het organiseren is nog niet duidelijk, maar daar houden we jullie op tijd van op de hoogte. Er is nog voldoende tijd dus leuke originele ideeën zijn bij ons welkom. Jongens en meisjes, dames en heren tot snel bij ons in regiocafé ‘Bij Ne9en’ in Heino.

Joehoe, de groetn.

Monique en Paul
Team Heino

Bij Ne9en, Canadastraat 9, 8141 AA Heino
11 september 2022
10:00 -
Georganiseerd door: DCN Regio Oost
Delen:
Deze toertocht is helaas vol, schrijf je hieronder in op de wachtlijst. Mocht er toch een plekje vrij komen word je gemaild.
Cart
  • No products in the cart.