Agenda

Rondje Vallende Bladeren

Niemand kan voorspellen wat de maatregelen op 17 oktober zullen zijn en of we dan op een veilige manier iets kunnen organiseren. Er bestond al twijfel over de doorgang van Rondje Vallende Bladeren; er komen veel mensen op 1 plek samen en gezien de omstandigheden leek het ons niet verstandig om dat door te laten gaan. Restaurant De Pyramide van Austerlitz heeft aangegeven dat ze met de huidige (begin Sept.) 1.5 meterregel geen grote groepen kunnen ontvangen dus hebben we besloten om Rondje Vallende Bladeren te annuleren.
Het alternatief dat we aan het plannen zijn, is om een Rondje Regio te organiseren. De regiocafés hebben aangegeven dat het mogelijk is, mits iedereen zich aan de op dat moment geldende regels houdt.
Begin Oktober, wanneer Strada bij jullie op de mat valt, zullen we definitief besluiten of Rondje Regio door kan gaan en wordt e.e.a. op onze website gecommuniceerd. De kans bestaat dat we de organisatie iets aan zullen passen om wat spreiding te krijgen en te voorkomen dat we met te veel mensen op hetzelfde moment bij hetzelfde regiocafé terecht komen. Ook zal er een verzoek zijn als je al wat langer bij een regiocafé aanwezig bent, wat ruimte te maken voor andere rijders zodat iedereen de mogelijkheid heeft om even te kunnen zitten.
Zeker zal er een beroep op iedereen gedaan worden om begrip te hebben voor de maatregelen en voor onze mede Ducati-rijders. We hopen natuurlijk dat het mogelijk is en dat we het seizoen op een leuke en gezellige manier kunnen afsluiten.

Toon van Drunen
Voorzitter Evenementen DCN

Austerlitz
17 oktober 2021
Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Cart
  • No products in the cart.