Agenda

Pasodag

Ook dit jaar organiseren wij weer een Paso meeting.
Na dat de laatste Pasodag, gehouden op het Motorfest op Papendal, die letterlijk en figuurlijk in het water was gevallen doen we het dit jaar zoals voorgaande jaren weer in samenwerking met Ducati Zaltbommel. Afgelopen jaar was de opkomst zeer klein; met een groepje van maar 6 Pasoisten die het slechte weer trotseerden, zijn we vanaf Ducati Zaltbommel in de stomende regen naar het Motorfest vertrokken. Daar aangekomen was er voor ons een ruime parking voor de verwachte Paso’s gereserveerd. Helaas kwamen er die dag niet meer opdagen. Na de gehele dag daar in de regen hebben rondgelopen zijn we met zelfde groepje weer doorweekt huiswaarts gekeerd. Dit jaar dus weer in Zaltbommel. Ik hoop dat de weergoden ons dit jaar beter gezind zijn, en dat de opkomst dan ook groter is.

Ook zijn dit jaar youngtimers / oldtimers uitgenodigd; dit geldt zowel voor de motoren als voor de berijders.

Ook zullen we weer, zoals voorgaande jaren een kleine toerrit van ± 60 km rijden.
Halverwege de rit zullen we een bezoek brengen aan Lars van Dongen en zijn collega’s van E&R.Classics in Waalwijk. Aldaar kunnen we dan onder het genot van bakje koffie/thee ons vergapen aan de ±100 oldtimers in de showroom. Dit zijn dan wel geen motoren maar wel hele mooie en bijzondere auto’s. Na ± 45 minuten gaan we binnendoor terug naar Zaltbommel om wat na te kaarten, en elkaars motoren te bewonderen.

Vanaf 10.00 uur is elke Ducati/motorrijder welkom bij Ducati Zaltbommel. Met rond het middaguur de vertrektijd van de toerrit naar Waalwijk. Rond 14.30 uur zijn we dan weer terug in Zaltbommel.

Ik zal goed weer bestellen maar helaas kan ik dit niet beloven.
Tot zaterdag 23 september.
Hans Pankow

Ducati Zaltbommel
23 september 2023
Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?