Agenda

Italdag 2024 TT Circuit Assen

Op zondag 1 september van 11.00 tot 18.00 vindt op het binnenterrein van TT Circuit Assen de Ital-dag plaats. Deze dag trekt al jaren vele gepassioneerde liefhebbers van Italiaanse motoren en lifestyle. Dit gratis festival wordt georganiseerd door de Italiaanse motorclubs van Nederland. Ducati Club Nederland is de trekker van dit Italiaanse motorfeest.

Op 1 september kan je vanuit verschillende locaties deelnemen aan georganiseerde ride outs. Voor een ontbijtje wordt gezorgd. Eenmaal op Assen kan je door een professionele fotograaf een foto van jouw moto laten maken. Met behulp van een greenscreen wordt vervolgens de mooiste achtergrond gekozen. Op het festival terrein is het mogelijk een demorit te boeken. O.a. Ducati zal aanwezig zijn met de nieuwste modellen.

Eén van de hoogtepunten van de dag is het inmiddels ongeëvenaarde concours. Een prijsuitreiking aan de meest unieke en prachtige motor zal ook dit jaar weer plaatsvinden.

Vanaf een groot podium zullen diverse presentaties worden gehouden en worden eigenaren van bijzondere motoren geïnterviewd door Leonie Goudkuil. Natuurlijk ontbreken ook heerlijke Italiaanse hapjes en koffie niet.

Voor leden van de Italiaanse clubs is op zaterdagavond een BBQ georganiseerd. Ben je nog geen lid maar wil je wel bij de BBQ zijn? Wordt dan snel lid van één van de deelnemende Italiaanse Motorclubs.

Al met al, een feest met allure. Vier je passie en mis dit festival niet!

Ducati Club Nederland

TT Circuit Assen
1 september 2024
11:00 - 18:00
Georganiseerd door: DCN in samenwerkting met de Italiaanse motorclubs van Nederland
Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?