Agenda

Motorfest – Italdag 2022 Arnhem

Italdag 2022

Dit jaar hebben we weer kunnen genieten van onze Ital-dag.

De zondag begon en eindigde met regen, maar ondanks dat was de sfeer gemoedelijk, kennelijk had iedereen zich voorbereid op een dag met water, veel water, en mocht het de pret niet drukken. De meeste standhouders hadden zich voorbereid, en daarnaast zijn wij als Nederlanders natuurlijk wel wat gewend. We hebben niet voor niks een respectabele status als het gaat om Watermanagement!

De dag verliep af en toe wat chaotisch, dit lag grotendeels aan het feit dat de samenwerking met de KNMV nieuw voor ons was, waardoor je toch tegen zaken aanloopt die niet waren meegenomen tijdens de voorbereiding. Tja, er valt altijd wel wat te leren! Daarnaast hebben we dankbaar gebruik mogen maken van het terrein en de faciliteiten die de KNMV genereus heeft aangereikt! Waarvoor onze dank.

Uiteindelijk zijn er meer dan 3.000 bezoekers geweest en kon men genieten van de diversiteit aan stands. Daarnaast was er gezorgd voor catering en muziek. Natuurlijk mogen we het Parc Fermé niet vergeten, hoewel hier de opkomst wat lager lag dan voorgaande edities, hebben we in beide categorieën toch weer 3 unieke exemplaren kunnen vinden waarvan de eigenaren met gepaste trots vertelde over “hun Project”.

Alle respect voor alle motorrijders die de regen hebben getrotseerd en naar Arnhem zijn gekomen!   

Langs deze weg nogmaals dank aan alle vrijwilligers en Italiaanse clubs die de dag tot een succes hebben gemaakt, zonder jullie geen feest!!

Geniet van de foto’s en het filmpje, ze geven een mooie impressie van onze Ital-dag 2022!

Noor van Beek

Ital-dag 2022

Papendal, Arnhem
18 september 2022
11:00 - 17:00
Georganiseerd door: Ital-dag, Motorrijders.nl, KNMV
Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?