Agenda

DCN Vlaaienrit

Denk je aan Limburg, dan denk je aan een zingerig dialect, feestelijk carnaval en natuurlijk Limburgse vlaai! Hoog tijd om dat laatste te combineren met onze hobby, motorrijden. Daarom organiseren wij van Regiocafé Weert de tweede echte officiële DCN Vlaaienrit.

In 2019 hebben we de eerste editie verreden. Nu, in 2022, is het tijd voor een tweede editie. Op zondag 1 mei 2022 willen we samen met jou een mooie route door het Limburgse land rijden. Om 9.30 uur verzamelen we bij het regiocafé in Weert. Het adres is Partycentrum De Sluis, Industriekade 58 te Weert. Na een kopje koffie vertrekken we om 10.00 uur voor de rit. De route is ongeveer 220 km lang. Natuurlijk rijden we dit niet in één ruk, ergens halverwege maken we een tussenstop waar iedereen op eigen kosten een natje en droogje kan nemen. Daarna rijden we verder om weer te eindigen bij Partycentrum De Sluis. Daar is er natuurlijk koffie en, uiteraard, vlaai! Een vlaaienrit zonder vlaai is geen vlaaienrit.

Heb je zin om mee te gaan, zorg dan dat je zondag 1 mei op tijd in Weert bent. Wil je de route ontvangen, dan kun je een mail sturen naar roel_mooren@hotmail.com. Hopelijk tot ziens op 1 mei in Weert.

Groetjes,
Regioteam Zuid

Partycentrum de Sluis, Industriekade 58, 6006 SJ Weert
1 mei 2022
09:30 -
Georganiseerd door: DCN Regio Zuid
Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Cart
  • No products in the cart.