Agenda

DCN Midzomerborrel

Niet de jaarlijkse traditionele Nieuwjaarsborrel maar een gezellige Midzomerborrel!

Zoals we allen hebben gemerkt was er dit jaar helaas geen Nieuwjaarsreceptie. Inmiddels zijn er weer mogelijkheden om iets gezelligs te organiseren, maar om elkaar in maart nou nog een goed nieuwjaar te wensen is wellicht niet passend, dus hebben een leuk alternatief bedacht.
Dit jaar organiseren we eenmalig een DCN Midzomerborrel. We ontmoeten iedereen in het Regiocafé Noord in Norg. Het adres is De Baander, Peesterstraat 1 Norg.

Op zondag 19 juni tussen 13.00 en 16.00 zijn alle leden van harte welkom om elkaar een goed tweede helft van 2022 te wensen met een Italiaans hapje en een drankje. Zoals we kunnen verwachten rond de langste dag van het jaar, zal de temperatuur ook beter zijn dan in januari en hopen we dus op een goede opkomst.

Als extraatje is er op deze dag ook de Specialdag in Regiocafé Noord. In een van de volgende Strada’s krijgen jullie meer informatie over de invulling van deze speciale dag maar zeker is dat het samenvallen van deze Specialdag en de Midzomer Borrel een extra motivatie is om hierbij aanwezig te zijn.
We zien jullie graag op deze bijzondere dag (….die misschien nog voor herhaling vatbaar is…).

Groeten van de Evenementencommissie.

De Baander, Peesterstraat 1, 9331 BC Norg
19 juni 2022
Georganiseerd door: DCN Regio Noord
Delen:
Cart
  • No products in the cart.