Agenda

DCC jaarlijkse ééncilinderrit in Waals-Brabant

‘DCN Klassiek, Youngtimer & Techniek’
meets ‘Ducati Classic Club België (DCC)’

Begin dit jaar hebben we om de tafel gezeten met het bestuur van DCC. Na een prettige kennismaking hebben we besproken waar we elkaar kunnen aanvullen. DCC organiseert activiteiten voor motoren van vijftien jaar en ouder, dus dezelfde doelgroep als waar wij ons op richten vanuit de commissie Klassiek Youngtimer & Techniek. We willen twee evenementen van DCC delen, waarvoor geïnteresseerden vanuit DCN zich kunnen aanmelden:

10 juli, jaarlijkse ééncilinderrit in Waals-Brabant
Dit is de zondag na de Bikers Classics. Mocht het die dag slecht weer zijn, dan schuift het evenement automatisch op naar zondag de 17e. Er wordt om 10.00 uur verzameld bij het Esso tankstation te Heverlee. Van daaruit rijden we gezamenlijk naar een privé ééncilindermuseum van een DCC-clublid. De rondrit in de streek van Waals Brabant en Namen bedraagt zo’n 100 km en er is een middagstop waar een maaltijd genuttigd kan worden. Deze rit is alleen voor Ducati ééncilinders.
Geïnteresseerden die van ver komen, kunnen hun auto met aanhanger vlakbij parkeren. Neem daarvoor contact op met de organisatie, classicduc@telenet.be

Verder hebben we het idee gevormd om de Dykeblast weer te gaan organiseren in het najaar. Daarover later meer.

Met dank aan DCC voor de mogelijkheid om aan te sluiten; op naar een mooie, blijvende samenwerking!

De Klassiek, Youngtimer & Techniek Commissie

Waals-Brabant
10 juli 2022
Delen:
Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?