Testreis Doelloos

Rondtouren door Andalusië in het voorjaar.
Wat is er lekkerder dan in het vroege voorjaar met je motor door een prachtige streek als Andalusië te toeren? Een streek waar de zon volop schijnt en de temperatuur in maart al zeer aangenaam is. Klinkt goed toch? Het prachtige Andalusië is precies zo'n ideale streek. Daarom hebben we hier een geweldige rondreis met luxe hotels uitgezet.

Algemene informatie
Inschrijven: November 18 2022
t/m November 30 2022
Locatie: Andalusie
Datum reis: 1 december 2022 - 8 december 2022
Prijs: vanaf €0,10
Organisator
Georganiseerd door: Pecco
E-mailadres organisator arthur@vanderlek.com
Telefoonnummer organisator: 0643332111

De route

Na een zeer uitgebreid Spaans ontbijt start je met een route rondom en door de Mulhacen. Deze berg is met zijn 3.482m de hoogste berg van het Spaanse vaste land. Je hebt vandaag de keuze uit een korte, lange en XL route. De routes gaan rond de Mulhacen en de lange en XL route gaan zelfs heen en terug naar het hoogste punt van de bergpas Sierra Nevada (2.400m). Het is een uitdagende en uitstekende weg om te rijden en deze zit direct in het begin van de route. Zorg hier voor een extra laagje kleding aangezien de temperatuur boven op de Sierra Nevada tot ver onder de 10 graden kan dalen. Het uitzicht boven is schitterend met in de verte Granada. Je rijdt nagenoeg dezelfde weg naar beneden, waarbij het zeker de moeite waard is bij een Mirador (uitzichtpunt) te stoppen.

Verblijfplaatsen

Aan het einde van de middag kom je in Granada aan waar je overnacht in het 4 sterrenhotel Gran Hotel Luna de Granada. Het hotel ligt aan de rand van het centrum, waardoor je in de avond nog even een wandeling door de oude stad kunt maken. Je logeert hier twee dagen.

Praktische informatie

paspoort meenemen,
zonnebril
motorpak
helm
zonnecreme
verse banden

Prijzen en boeken

Ga met ons mee. Voor de prijs vanaf 0,10 kan je geen buil vallen.

Boek direct

Gezocht: De ST2: Wat vind/vond je ervan?
Deze toertocht is helaas vol, schrijf je hieronder in op de wachtlijst. Mocht er toch een plekje vrij komen word je gemaild.