DCR deelnemers | Inschrijven

Pitboxen

Zoals ieder jaar zijn er pitboxen te huur tijdens de Ducati Club Race. Onderstaande afspraken gelden voor de pitboxhuur.

Pitboxen worden per drie dagen verhuurt, de duur van het gehele weekend. En zijn te gebruiken van Donderdag +/- 19.00 uur tot en met Zondag 18.00 uur.

De prijs voor één pitbox voor drie dagen is € 385,-

De borg voor de sleutel bedraagt € 100,-. Deze krijg je aan het einde van het weekend weer terug bij oplevering van de pitbox.

De pitbox sleutels worden uitgegeven door de DCR-wedstrijdleiding in het Mediacentrum. Dit gebeurt zodra wij de sleutels hebben ontvangen van het TT-circuit en dat zal rond 19.00 uur zijn.

De railing boven de pitboxen is bestemd voor Ducati Club Race spandoeken.

Bij de aanvraag voor de huur van één of meerdere pitboxen kan men aangeven welke boxen de voorkeur hebben. Bij het toekennen van de boxen zal de organisatie zoveel mogelijk invulling geven aan deze voorkeur, echter houdt de organisatie zich het recht voor af te wijken van deze voorkeur bij toekenning.

Bij de inschrijving voor de Ducati Club Race kan ook de pitbox gereserveerd en betaald worden. Voor de pitboxen kan de Ducati Club een factuur opmaken, indien gewenst mailt u hiervoor naar de wedstrijdleiding.

Definitieve toewijzing van de boxen gebeurt op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Wij proberen zo snel mogelijk een definitieve pitboxlijst te publiceren maar uiterlijk 2 weken voor aanvang van de races.

Voor reserveringen of vragen mail naar wedstrijdsecretariaat

Ducati Club Race

Rob Mulder, Wedstrijdsecretaris

 

Onderstaand een overzicht met de bezetting van de pitboxen