Nieuws

3-11 DCN Fulmini Bowlen en Grillen 

Ook dit motorseizoen sluit DCN Fulmini af met een gezellig avondje steengrillen en bowlen op zaterdag 3 november 2018. Dit geeft ons de gelegenheid om nog eens na te praten over het Ardennen offensief, eventueel kennis te maken met nieuwe leden en vooruit te kijken op een nieuw motorseizoen na de winter.

Voor €35 euro gaan we twee uur steengrillen en een uur bowlen bij DOK99 in Rotterdam. Reservering en betaling van het arrangement gaat via de DCN clubwinkel.

Genuttigde drankjes dienen per persoon/koppel, ter plaatse te worden afgerekend. Er is gratis parkeergelegenheid op de locatie. Het leuke van de seizoensafsluiter is dat je ook voor je partner kunt reserveren!

De planning is als volgt:

17:00 – 18:00 Bowlen

18:00 – 20:00 Steengrillen

In de Facebook groep van DCN Fulmini is een evenement aangemaakt waarin je ook alvast kunt aangeven of je erbij bent. Bij vragen, neemt gerust contact op via 0611537470 of via dcnfulmini@ducaticlub.nl. Laat het ook even weten als er dieetwensen zijn om rekening mee te houden.

Reserveren via de clubwinkel kan tot 22 oktober.

Hopelijk tot 3 november!

Delen:
Deze toertocht is helaas vol, schrijf je hieronder in op de wachtlijst. Mocht er toch een plekje vrij komen word je gemaild.
Cart
  • No products in the cart.